V-Power Diesel

 

Ontwikkeld om uw motor in vorm te houden

Moderne dieselmotoren gebruiken geavanceerde injectietechnologie voor optimale rijprestaties met minder uitstoot. Na verloop van tijd kan zich vuil afzetten in de injectiesystemen, waardoor het vermogen van de motor afneemt. Om langdurige topprestaties te waarborgen, is het van groot belang dat deze uiterst nauwkeurige en complexe motoronderdelen goed onderhouden worden.

De unieke formule van Shell V-Power Diesel is ontwikkeld om vuilafzettingen te verwijderen en te voorkomen, en om ervoor te zorgen dat dieselmotoren een verbeterde rijervaring bieden.

Samengesteld voor een krachtig reinigende werking

Shell V-Power Diesel bestaat uit krachtige reinigers, die niet alleen vuilafzettingen in het brandstofinjectiesysteem voorkomt maar ook aanwezige vuilafzettingen deels verwijdert die zijn achtergelaten door andere brandstoffen.

Shell V-Power Diesel is ontwikkeld om brandstofinjectoren actief te reinigen om ze voortdurend optimale verbrandingsprestaties te laten leveren, waardoor de motor langdurig meer vermogen levert.

Als prestaties ertoe doen

Shell V-Power Diesel is ontworpen door ons internationale team van brandstofspecialisten en is dť dieselbrandstof voor verbeterde prestaties. Shell V-Power Diesel is ontwikkeld om vuilafzettingen uit uw motor deels te verwijderen, waardoor u langer van meer vermogen profiteert.

Als kwaliteit ertoe doet

We gaan erg ver om inzicht te krijgen in de behoeften van onze klanten. Zo zijn we in staat om wegproeven uit te voeren met een gezamenlijke afstand die overeenkomt met honderden keren de omtrek van de aarde.

Onze continue investering in onderzoek en ontwikkelingsprogramma's is gericht op het ontwikkelen van brandstoffen waar u profijt van heeft tijdens het rijden.

Dieselbrandstof is een complex product dat is samengesteld uit veel verschillende componenten. Het moet zorgvuldig worden gemengd om te voldoen aan de geldende toepasselijke specificaties voor gebruik in veel verschillende situaties. Maar de proactieve kwaliteitsbeheerprocessen van Shell gaan veel verder dan enkel voldoen aan specificaties.

Volgens ons is een brandstof pas geschikt als deze niet alleen voldoet aan de geldende specificaties maar ook constante, betrouwbare prestaties waarborgt, zonder nadelige effecten tijdens levering, distributie en eindtoepassing.

Als uw motor ertoe doet

Shell V-Power Diesel kan zonder problemen in alle dieselmotoren worden gebruikt. Dankzij de unieke formule helpt Shell V-Power Diesel uw motor te beschermen tegen de schadelijke effecten van afzettingen in het brandstofsysteem.

Wat is het voordeel van het gebruik van Shell V-Power Diesel?

Shell V-Power Diesel biedt moderne dieselrijders een brandstof die speciaal ontwikkeld is om hun motor langdurig meer vermogen te geven, ook na vele kilometers op de teller. De formule reinigt continue het brandstofinjectiesysteem en zorgt er zo voor dat het optimaal werkt. Sinds de introductie van Shell V-Power Diesel is het een groot succes bij klanten over de hele wereld.

Hoe werkt Shell V-Power Diesel?

In de loop der tijd kunnen zich afzettingen in het brandstofinspuitsysteem vormen, waardoor de motorprestaties afnemen. Om de prestaties op peil te houden is het uiterst belangrijk dat deze geavanceerde onderdelen van de motor in goede conditie blijven.

Shell V-Power Diesel heeft een unieke formule en is ontwikkeld om dergelijke afzettingen deels te verwijderen en de vorming ervan tegen te gaan, en ervoor te zorgen dat dieselmotoren continu een verbeterde rijervaring bieden.

Hoe lang heeft Shell V-Power Diesel nodig om te werken?

Shell V-Power Diesel is ontwikkeld om het optimale uit dieselmotoren te halen, en houdt vanaf de allereerste keer tanken uw motor schoner Bovendien blijft Shell V-Power Diesel ook bij de volgende tankbeurten de motor reinigen en beschermen. En een schonere motor verbrandt brandstof efficiŽnter. Het resultaat: een brandstof die uw motor langer meer vermogen geeft.

Kan ik Shell V-Power Diesel veilig mengen met andere soorten dieselbrandstof?

Shell V-Power Diesel kan worden gemengd met andere dieselbrandstoffen. Andere brandstoffen hebben echter niet dezelfde samenstelling als Shell V-Power Diesel. Om het potentieel van dit unieke product volledig te benutten, is continu gebruik aanbevolen.

Is Shell V-Power Diesel geschikt voor alle auto's?

Shell V-Power Diesel kan zonder problemen in alle dieselvoertuigen worden gebruikt. Denk hierbij aan onder meer lichte vrachtwagens en pick-ups, trucks, bussen etc. De uitstekende beschermende en reinigende eigenschappen van Shell V-Power Diesel zorgen voor optimale prestaties van uw dieselvoertuig. Het product gaat aantoonbaar schadelijke afzettingen tegen in zowel nieuwe als oude auto's.

Dus alle auto's kunnen profiteren van Shell V-Power Diesel?

Elke motor is weer anders. En bij elke auto zijn er ook verschillen in besturing, rijstijl en natuurlijk brandstofkwaliteit. Daarom zullen ze waarschijnlijk allemaal enigszins anders reageren op Shell V-Power Diesel.

Maar alle auto's hebben te lijden onder de negatieve effecten van vuilafzettingen en Shell V-Power Diesel is ontworpen om verminderde motorprestaties als gevolg van vuilafzetting langdurig tegen te gaan.

Ga ik zuiniger rijden dankzij Shell V-Power Diesel?

Het brandstofverbruik van een auto is afhankelijk van vele factoren, waaronder auto-ontwerp, rijstijl en onderhoud. Daarom varieert het effect van Shell V-Power Diesel op het brandstofgebruik van auto tot auto. We doen geen specifieke uitspraken over het brandstofverbruik met Shell V-Power Diesel, maar raden klanten aan het in hun eigen auto te gebruiken om te zien wat het verschil is.