Shell V-Power 98

 

Ontwikkeld om het reactievermogen te verbeteren

Shell V-Power bevat intelligente reinigingstechnologie die speciaal bedoeld is om de rijprestaties en het reactievermogen te optimaliseren, elke dag weer. Deze bestanddelen voorkomen deels de opeenhoping van krachtrovende afzettingen op de inlaatklep en reinigen afzettingen die zijn ontstaan door andere brandstoffen.

Gemaakt voor meer vermogen

Shell V-Power is een brandstof met een hoog oktaangetal (98 RON) die de prestaties van vele motoren maximaliseert. Daarnaast zijn aan Shell V-Power innovatief reinigende stoffen toegevoegd. Deze krachtige bestanddelen zijn ontwikkeld om de vuilafzettingen in uw motor te voorkomen en om de afzettingen die al aanwezig zijn voor een groot deel te verwijderen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw motor met Shell V-Power in goede conditie blijft en de vitale onderdelen van uw motor effectiever beschermd zijn. Schonere motoren zorgen voor betere motorprestaties.

Hoe lang duurt het voordat Shell V-Power werkt?

Shell V-Power is ontwikkeld om vanaf de eerste keer dat u het tankt de prestaties van uw auto te verbeteren. Hoe vaker u Shell V-Power tankt, hoe effectiever het is.

Kan ik Shell V-Power mengen met andere soorten brandstof?

Shell V-Power kan met alle ongelode soorten benzine worden gemengd. Maar als u de kracht van Shell V-Power ten volle wilt benutten, dient u het altijd te gebruiken.

Is Shell V-Power geschikt voor motorfietsen?

Shell V-Power is uitermate geschikt voor motorfietsen. Op grond van onze ervaring in de motorsport zijn wij ervan overtuigd dat u met Shell V-Power de rit van uw leven zult hebben.

Hebben oudere auto's ook voordeel bij Shell V-Power of hebben alleen de nieuwste motoren dat?

Bij oudere auto's is het zeer waarschijnlijk dat zich gedurende de levensduur in de motor afzetting heeft gevormd. Shell V-Power is erop gericht bestaande verontreiniging en roet in de motor deels te verwijderen waardoor de levensduur van de motor met jaren wordt verlengd.

Draagt Shell V-Power bij aan een beter milieu?

Shell V-Power voldoet aan de laatste milieueisen. Bovendien produceert Shell V-Power minder uitstoot dan gewone ongelode benzine omdat het de afzetting in de motor terugdringt en zwavelvrij is.